Teken/aquarelcursus

Een woordje uitleg over de teken/aquarelcursus

 

Aquarel-inkt Struisvogel
Struisvogel in Aquarel en Inkt

Op verschillende dagen van de week tekenen of schilderen we met aquarelverf in een vaste groep van maximaal 8 personen. Al schilderend wordt gedemonstreerd op welke manier je met water en verf mooie effecten kan bereiken. Maar allereerst wordt er aandacht besteedt aan de tekening, de compositie en het perspectief. Dus ook het tekenen komt uitgebreid aan bod. Sommige mensen houden het bij tekenen en dat is natuurlijk ook prima. Deze cursus is dus ook ideaal als je in het tekenen wilt bijleren. Een mooie aquarel begint natuurlijk met een goede tekening! Kleuren mengen is ook een punt van aandacht. En het licht en donker op de juiste plaatsen aanbrengen. 
Alle onderwerpen komen aan bod bv. : dieren, landschappen, stilleven, portret, landschappen enz.

Kortom er valt veel te leren, een uitdaging dus in een aangename ontspannen sfeer! Zowel mensen met als zonder ervaring zijn welkom en je kan natuurlijk ook van elkaar leren. Wil je met ons mee schilderen? De eerste les zorg ik voor de benodigde materialen en is gratis. Zo kun je vrijblijvend deelnemen en bepalen of de cursus je bevalt. 

Ook tussentijds aansluiten is mogelijk indien er een open plaats is. Een cursus bestaat uit 14 lessen van 3,5 uur in het voor of najaar. Na de 14 lessen kun je de keuze maken of je doorgaat of niet. De prijs van een cursus van 14 lessen is €196.- 

Ook eens proberen?