Schilderijen in opdracht

In opdracht

Schilderij in opdracht:
Allereerst is het van belang dat mijn handschrift in het schilderen je aanspreekt. Realistisch maar ook heel vlot wat het impressionistisch maakt. Sfeer en uitstraling zijn belangrijker dan details denk ik. Zelf ben ik hierdoor een fan van de Haagse school, de impressionisten... 
Misschien spreekt een van mijn schilderijen je aan, maar heeft het niet de gewenste formaat. Een rozen compositie in bepaalde kleurnuances? Of een katten portret? Een schaap op steigerhout? Het begint met overleg wat je wensen zijn. 
In de slider hieronder zie je wat recent werk in opdracht. Ik werk vanuit foto's, maar kopieer geen foto's. De drie kinderen liepen niet op dat strand, en ook de kleding is aangepast... Ik verander de achtergrond of belichting om het eindwerk te versterken. Dus diverse foto's zijn noodzakelijk. De compositie, lichtinval en kleuren zijn de bouwstenen. 

Prijzen en levertijd:
Wat prijs betreft kan ik wat indicaties geven. Het formaat, en werkwijze zijn natuurlijk bepalend. Maar om een idee te geven:
Een dier op steigerhout paneel 60/80 € 275.- 
Je huisdier op doek formaat 40/50 € 350.-
Groot rozen schilderij 70/100 € 695.-
Werken waar veel voorbereiding voor nodig is zoals de kinderen aan het strand, formaat 60/80 € 800.-
Wat betreft levertijd moet je denken aan 1 maand. In tijden waarin veel lessen gepland staan kan het langer duren bij schilderijen met veel voorbereidingstijd. Soms is het mogelijk dat je maar een paar weken moet wachten voor een werk op steigerhout. Als je een mail stuurt probeer ik binnen 24 uur te antwoorden. Vragen staat vrij... klik in het menu op 'contact'.

Koe21bx
Koe21dx
Schilderij-in-opdracht
Schilderij-dieren-kat
Schilderij-dieren-kat
Schilderij-dieren-kat
Schilderij-dieren-hond
Schilderij-dieren-hond
Schilderij-waterlelies-acrylverf
Schilderij-portret-acrylverf
Schilderij-kinderen-zee-strand
Koe21bx Koe21dx Schilderij-in-opdracht Schilderij-dieren-kat Schilderij-dieren-kat Schilderij-dieren-kat Schilderij-dieren-hond Schilderij-dieren-hond Schilderij-waterlelies-acrylverf Schilderij-portret-acrylverf Schilderij-kinderen-zee-strand

 

'In opdracht'

Diversiteit zie je ook terug in de opdrachten, Zwartbonte koe, hondje op doek, maar ook op steigerhout, kinderen aan de zee op grof Antwerps linnen, heel groot werk van waterlelies voor Duitse klant. 

Wat is uw idee? Ik hoor het graag.