Schilderdag acryl

Schilderdag

workshop schilderen met acrylverf
Gezellige sfeerbeelden van een workshop acryl op doek

Er zijn weer verschillende schilderdagen gepland in Weelde. U wordt de hele dag vakkundig begeleid dus ook mensen zonder ervaring zijn welkom. Aan het einde van de dag bent u een ervaring en een schilderij rijker. Natuurlijk bent u vrij in het kiezen van een schildersonderwerp. Een mooi landschap, of bloemen, dieren enz…. de keuze is aan u! U krijgt alle hulp bij de compositie, tekening, kleuren mengen en de schildertechnieken. We schilderen met acrylverf. De dag is volledig verzorgd met een lunch, koffie/thee en alle benodigde schildersmaterialen (verf, penselen en doek). De prijs van een schilderdag is € 60,- Hierbij is alles behalve het doek/paneel inbegrepen. Dus ook de lekkere lunch met knapperige broodjes!
Om een goede begeleiding te verzekeren kunnen max. 6 personen per dag deelnemen. Ook is het mogelijk om zelf een groep samen te stellen als u met minimaal 5 personen reserveert. Zowel in het weekend als op de weekdagen kun je deelnemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden tijdens een schilderdag:
U kan op doek schilderen maar schilderen op een paneel van steigerhout hoort ook tot de mogelijkheden. Of liever aquarel op papier? Dat kan ook. Verder zijn er ook verschillende cursisten die een reliëf op hun doek aanbrengen. Dat heeft ook een speciaal effect. Tijdens een schilderdag wordt een en ander snel duidelijk. Doordat ik met kleine groepjes (maximaal 6 personen) werk hebt u veel begeleiding.
Hebt u nog vragen of wilt u weten op welke dagen u kunt reserveren dan kunt u een mail sturen naar boxmarianne@telenet.be

Ook eens proberen?