Wekelijkse teken/aquarellessen

Een woordje uitleg over de wekelijkse teken/aquarellessen

 

aquarel-rozen

 

Ook eens proberen?


Lesinhoud en materialen:

Je kan kiezen of je wilt schilderen met aquarelverf of tekenen met o.a. potlood. Alle onderwerpen komen aan bod zoals dieren, landschap, bloemen enz. Deze cursus is ook ideaal als je je verder in het tekenen wilt bekwamen. En een mooie aquarel begint natuurlijk met een goede tekening! Compositie, lichtinval, kleuren mengen, perspectief... kortom er valt veel te leren. Dus je bent welkom met of zonder ervaring.
De eerste les zorg ik voor je materialen. Daarna breng je je eigen materialen mee. Het is afhankelijk of je wil tekenen of ook aquarellen. Een paar penselen, aquareldoos, aquarelpapier, potlood en gom zijn de benodigde materialen.

Wanneer:
Je kan kiezen uit deze drie mogelijkheden:
Maandagmorgen       8.30-11.30 uur  
Maandagmiddag      13.00-16.30 uur 
Donderdagmiddag   13.00-16.30 uur

Prijzen:
Een cursus bestaat uit 14 lessen en de prijs is € 224.- . De eerste les zorg ik voor alle materialen, ik geef uitleg en advies wat je nodig hebt. Basisset van 12 kleuren aquarelverf, aqaurelpapier en 2 penselen... en je kan al starten!

Hoe aanmelden:
Je kan je aanmelden aan het begin van iedere cursus, september en januari, maar ook tussentijds, als er een open plaats is kun je meteen starten. Dit is geen enkel probleem. Stuur me een mail en je weet in welke groep er nog een mogelijkheid is om te komen schilderen.