Schilderijen in opdracht

In opdracht

Schilderij in opdracht:
Allereerst is het van belang dat mijn handschrift in het schilderen je aanspreekt. Realistisch maar ook heel vlot wat het impressionistisch maakt. Sfeer en uitstraling zijn belangrijker dan details denk ik. Zelf ben ik hierdoor een fan van de Haagse school, de impressionisten... 
Misschien spreekt een van mijn schilderijen je aan, maar heeft het niet de gewenste formaat. Een rozen compositie in bepaalde kleurnuances? Of een katten portret? Een schaap op steigerhout? Het begint met overleg wat je wensen zijn. 
In de slider hieronder zie je wat recent werk in opdracht. Ik werk vanuit foto's, maar kopieer geen foto's. De drie kinderen liepen niet op dat strand, en ook de kleding is aangepast... Ik verander de achtergrond of belichting om het eindwerk te versterken. Dus diverse foto's zijn noodzakelijk. De compositie, lichtinval en kleuren zijn de bouwstenen. 

Prijzen en levertijd:
Wat de prijs betreft zijn er veel mogelijkheden. Het formaat is heel bepalend voor de prijs. Natuurlijk speelt de ondergrond ook een rol: een werk op steigerhout valt voordeliger uit, dan een werk op een linnendoek met een aluminium profiel. Stuur me een mail en we komen er samen wel uit denk ik. 

Koe in acryl Zwart bont schilderij
Koe in acryl Zwart bont schilderij
Schilderij-in-opdracht
Schilderij-dieren-kat
Schilderij-dieren-kat
Schilderij-dieren-kat
Schilderij-dieren-hond
Schilderij-dieren-hond
Schilderij-waterlelies-acrylverf
Schilderij-portret-acrylverf
Schilderij-kinderen-zee-strand
Koe in acryl Zwart bont schilderij Koe in acryl Zwart bont schilderij Schilderij-in-opdracht Schilderij-dieren-kat Schilderij-dieren-kat Schilderij-dieren-kat Schilderij-dieren-hond Schilderij-dieren-hond Schilderij-waterlelies-acrylverf Schilderij-portret-acrylverf Schilderij-kinderen-zee-strand

 

'In opdracht'

Diversiteit zie je ook terug in de opdrachten, Zwartbonte koe, hondje op doek, maar ook op steigerhout, kinderen aan de zee op grof Antwerps linnen, heel groot werk van waterlelies voor Duitse klant. 

Wat is uw idee? Ik hoor het graag.