Over Marianne van Boxtel

Over Marianne van Boxtel

Marianne van Boxtel bij het werk van 42 cursisten.... 42 meisjes van Vermeer!
Marianne van Boxtel bij het werk van 42 cursisten.... 42 meisjes van Vermeer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de MTS Reclame in Boxtel is een ideale basis gelegd voor het schilderen of tekenen. De schoolse lessen van product tekenen, perspectief, kleurenleer e.d. zijn een basis van waaruit je verder kan. Dat “instrument” heb je nodig, net zoals de verf of penselen… Hierna heb ik mij door diverse cursussen verder bekwaamd in het vak, en allerlei technieken uitgeprobeerd.

Eigen werk
Als je door deze website wandelt kun je constateren dat ik me niet vastleg op een onderwerp. Ik teken en schilder graag stillevens, dieren, bloemen, mensen enz. Ook de techniek die ik gebruik is heel divers: gewoon potlood, aquarel, inkt, acryl en olieverf. Soms op hout, doek en papier. Deze afwisseling heb ik nodig. Als ik met het een bezig ben, lokt de andere techniek alweer. Misschien dat dat nog ooit verandert…..

Interesse in een cursus of workshop?
Naast het vrije werk geef ik ook teken en schilderles. Op verschillende dagen van de week kunt u lessen volgen. U kan kiezen voor de wekelijkse lessen of een losse schilderdag acryl. In samenwerking met de gemeente Ravels geef ik ook les in het gemeenschapscentrum “De Wouwer”. Hier kunt u ook teken en schilderles volgen.

Als u mij een mail stuurt kan ik u de mogelijkheden en open plaatsen geven die op dat moment beschikbaar zijn. U bent van harte welkom!

Voor aanvullende informatie: