Schilderdag acryl

Interesse in een dagje schilderen?

Ook eens proberen?

Er zijn weer verschillende dagen gepland om een dag te komen schilderen. Dat kan alleen, maar ook met enkele andere liefhebbers. Ook zonder ervaring ben je welkom, je wordt de hele dag vakkundig begeleid. Aan het einde van de dag ben je niet alleen een ervaring maar ook een schilderij rijker. We schilderen met acrylverf op doek, in kleine groep van maximaal 6 personen. We starten om 9.30 uur en schilderen tot 17.00 uur. Met pauze voor de lunch.

Welk onderwerp je kan schilderen:
Je bent vrij om je onderwerp te kiezen. Een mooi landschap, bloemen, dieren... of toch liever abstract... enz. Maar natuurlijk kun je de eerste keer niet goed inschatten waar je best mee begint. Daarom adviseer ik om een aantal opties uit te printen, die je aanspreken, dan kiezen we daar de beste optie uit. Het is niet zo dat je een foto gaat kopiëren, je kan alles, compositie, kleurgebruik aan passen. De foto/print is wel een uitgangspunt. Misschien heb je al ervaring, dan is het kiezen van een onderwerp waarschijnlijk geen probleem.

Wat breng je mee:
De dag is volledig verzorgd, incl. een lekkere lunch met knapperige broodjes. Het doek waar je op gaat schilderen kan je bij mij uitkiezen. Vaak hangt het formaat van het doek af van de compositie die je kiest. Dus misschien niet zo handig er vooraf een te kopen.  Wil je er wel een meebrengen is het verstandig een goede kwaliteit te kiezen. 

De prijs:
De prijs voor een dag schilderen is €75.- inclusief alle benodigde materialen of het gebruik ervan. Ook is de lekkere lunch, koffie en thee inbegrepen. Het schilderdoek is niet inbegrepen omdat de prijs afhankelijk is van het formaat. Maar ter indicatie, je hebt al een goed doek voor €10.-

Wanneer en hoe reserveren:
Als je me een mail stuurt geef ik alle open plaatsen die op dat moment beschikbaar zijn, zodat je je keuze kan maken. Je kan schilderen op zowel weekend als weekdagen.