Portretstudie of Rozenstudie

Portret, Rozen, Vogeltjes en....Hoe teken ik dat?

Lesinhoud:
In de maanden mei en juni kun je je bekwamen in het schilderen van een zelf gekozen portret, rozen of vogeltjes. Ook mensen zonder ervaring zijn welkom. Elke reeks bevat 4 lessen, met maximaal 6 personen. Dus veel aandacht! 
Wat mag je verwachten:
Portret: we schilderen met acrylverf op doek een portret naar keuze, met veel aandacht voor het mengen van de huidskleur, verhoudingen en compositie. Aquarel mag ook voor de liefhebbers. Bij elk thema wordt er veel duidelijk waar je op moet letten en leer je vormen door donker en licht weer te geven. 
Rozen: Vrije keuze tussen aqaurel en acrylverf. Ideaal om een keer een andere techniek te proberen... Je leert veel over de vormen van rozen, maar ook stelen en bladeren krijgen alle aandacht. En natuurlijk groenen mengen... net zo belangrijk dan de kleuren van de rozen.
Vogeltjes: Interesse in een paar klein doekjes met een vogeltje naar keuze? Je krijgt alle hulp bij het tekenen en weergeven van je favoriete vogeltje. Hoe schilder je veertjes? Een mooie achtergrond kiezen...
Hoe teken ik dat?: In een reeks van 4 lessen leer je de meeste basisvormen goed weeer te geven op papier of doek. Waar moet ik op letten bij ronde vormen, perspectief in voorwerpen weergeven. Heel belangrijke basiskennis bij het tekenen!

Wanneer:
Vogeltjes schilderen:   Woensdagmiddag 3, 10, 17, en 24 mei       13.00 tot 17.00 uur 
Portretstudie:                Woensdagavond 3, 10, 17, en 24 mei         19.00 tot 22.30 uur 
Hoe teken ik dat? :        Donderdagmiddag 8, 15, 22, 29 juni           13.00 tot 17.00 uur 
Rozenstudie:                  Donderdagavond 8, 15, 22 en 29 juni        19.00 tot 22.30 uur    

Prijzen:
De prijs van een korte cursus bestaande uit 4 lessen is € 95.-  Behalve de cursus "Hoe teken ik dat ?" €80.- ( hier gebruik je geen verf)
Alles inbegrepen behalve het schilderdoek, dan heb je de mogelijkheid om formaat en verhouding van doek aan te passen naar wens. 

Heb je interesse om deel te nemen?

 

mussen schilderij
mussen schilderij
Schilderij-rozen-olieverf-acrylverf
Roos in acrylverf